Over mij


Achtergrond

In 1972 geboren en altijd gedacht dat ik "later" als ik groot was de baas van een kinderboerderij zou worden. Eentje met een educatief centrum, waar ik kinderen en volwassenen alles zou leren over flora, fauna en uiteraard het welzijn van de hele wereld. 

Het iéts anders gelopen.... ik ben na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening jarenlang werkzaam met kinderen en hun ouders. Eerst op de groep, daarna als leidinggevende binnen teams in de kinderopvang en inmiddels werkzaam als pedagogisch coach en beleidsmedewerker. 

Dat geeft mij veel voldoening: om mij in te spannen voor anderen en hun  inzichten en ontwikkeling mee te mogen ervaren.  

Waarom

Ik geloof in groei; in het worden van het individu die je van kleins af aan al in je hebt. Die ten dienste kan staan van zichzelf, de ander en de omgeving om zich heen.

Ook geloof ik in samen en positief in de wereld staan; stapje voor stapje verder komen, je hoeft het niet alleen te doen. 

Wat

Ik help je op weg, naar de volgende stap op je eigen groeipad. Met trainingen, workshops, meditatie- en mindfulness-groepen,  ontspanningsmassage of zachte aanraking. En, als je zou willen, coach ik je langere tijd.  

Ik help je je eigen oplossingen te vinden en je eigen blijvende veranderingen te realiseren. Een makkelijker, meer ontspannen leven, ongeacht uitdagende omstandigheden die je tegenkomt.  

hoe

Per keer dat we contact hebben, kiezen we het onderwerp dat jou op dat moment raakt. Met aandacht voor je hoofd (gedachten, overtuigingen) en voor je lijf  (gevoel en emoties). Ik kan je verschillende werkvormen aanbieden, waardoor je meer inzicht, ontspanning en groei zult ervaren. 

Ik neem ruim de tijd voor jou tijdens de afsprake. We werken in alle rust. En ook tussen onze persoonlijke ontmoetingen door kun je bij mij terecht. Ik ben per mail, app en telefoon bereikbaar.