Ont-moeten voor kinderen

Kinder Yoga Avontuur- door Caroline

 Met yoga zoek je verbinding. Verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Met een yoga avontuur bied ik naast verbinding ook fantasie, plezier en bijna  helemaal niets moeten. Bijna...want het enige wat hoeft is aardig zijn: voor jezelf en de anderen die meedoen.  Geen prestatiedruk, geen zie-mij-deze houding-dubbelgevouwen-het langst-volhouden. Geen competitie en geen dwang.  Gewoon er-zijn, ademhalen en lol hebben met jezelf en elkaar.

Kinder Yoga Avontuur in groepjes van maximaal 6 kinderen. Met thema's als: onder water, kom erbij, superhelden, ruimtereis en welkom binnen. 

Mogelijke onderdelen van een avontuur kunnen zijn: yoga houdingen, ademhaling, zintuigen, muziek, verhaal, (eind) ontspanning en creatief.

En uiteraard kijk en luister ik naar de kinderen: wat komt er bij hen op, in dat moment? En daar sluit ik bij aan. Zo is geen avontuur hetzelfde...."Dance in the moment."  Bijdrage: 6 euro per keer, 20 euro voor 4 keer.

 Kinder Yoga Avontuur-maatwerk  

Heb jij een leuk thema? Ik kan ook een kinderyoga ont-moeting met op maat gemaakte activiteiten organiseren. Groepsgrootte   6-12 kinderen.              Aanbod en tarief op aanvraag.