Herken je dit?

We zijn gewend om als harde werkers oog te hebben voor iedereen om ons heen, om door te zetten, kwaliteit te leveren, alle ballen hoog te houden en daarbij ook nog energiek en gezellig over te komen. We staan klaar voor ieder die daarom vraagt en zorgen voor hen; automatisch en met liefde. Het managen van ons gezin, werk,  het mantelzorger zijn, vrijwilligerswerk op school of de sportclub en ondertussen ook het huishouden. We hebben veerkracht, zijn flexibel, iedereen kan op ons rekenen. Niets is ons teveel.

 

Totdat je denkt en voelt: 

dat gaat niet goed zo...druk, drukker, drukst....wat moet ik verschrikkelijk veel....mijn elastiekje staat op knappen...ik schiet overal tekort ...chaos in m'n hoofd en ik loop alleen maar te rennen....

Wanneer kan ik eens doen wat ik wil? Wie zorgt er eens voor mij? Moe...van het moeten....

 

Mijn missie met de Herberg is het mogelijk maken dat iedereen minimaal één uur per dag  vrij maakt om zichzelf helemaal centraal te zetten, voor zelfzorg en zelfkennis.

Om elke dag aan jezelf toe te komen, te voelen en te bedenken wat je nodig hebt en daar ook daadwerkelijk voor te gaan. Keuzes maken en stappen zetten naar wat jij ECHT zelf wilt. 

 

Jij kent jezelf het best en weet  van binnen precies wat je nodig hebt.  Jij wilt preventief aan de gang...je stress niet laten ontaarden in overspannen zijn of burn-out.

Soms heb je  een geheugensteuntje nodig, tips, of iemand die met je meedenkt en je ondersteunt. Die jou de juiste vragen stelt om je gedachten te ordenen, bij wie al jouw emoties welkom zijn en je kan aanmoedigen de eerste stap te zetten. 

Op weg naar naar inzicht, ontspanning en groei. We doen het samen en stapsgewijs.