Herberg Heemskerk                              Coaching en ont-moeten

Een plek met uitzicht op jouw eigen pad,

zodat je kunt uitvogelen wat het volgende stap zal zijn, op jouw weg naar een zonniger en meer ontspannen leven.

Ervaar wat Herberg Heemskerk je te bieden heeft en vlieg daarna weer uit ... in jouw eigen richting.

Een plek waar jij gaat ervaren hoe je eigen vrije keuzes kunt maken,

niet vanuit het "moeten" (aangestuurd vanuit overtuigingen of al-dan-niet-bewuste emoties)

maar vanuit jouw intenties en wil.

Kortom..een plek voor

Inzicht, ontspanning en groei

Een plek waar je uitgenodigd bent,

om buiten de waan van de dag stil staan bij jouw behoefte ...wat wil jij? Jezelf helemaal centraal zetten; je laten raken door wat zich op dit moment aandoet.

Een plek waar je ondersteund wordt,

waar je welkom mag zijn met al je gevoelens, gedachten en emoties; met een lach en een traan en.... hoe spannend ook, je hoeft het niet alleen te doen.

Een rustige plek waar je mag...na het moeten,

in stilte, of juist in gesprek...een kopje thee en lekkere stoel om in weg te kruipen; tijd en aandacht voor jezelf.