Commentaren: 15

Erika (maandag, 22 maart 2021 19:30)

Besloot 2021 eindelijk eens voor mijzelf te gaan. Me_time. Maar hoe doe je dat als je jaren in bepaalde patronen zit voor andere zorgt en jezelf daardoor vergeet. Zo ben ik bij Marjan in de Herberg terecht gekomen. Daar heb ik in een rustige fijne omgeving met warmte en liefdevolle begeleiding van Marian, mogen ervaren wie ik ben ,welke patronen ik nog mag doorbreken, dat je kwaliteiten ook valkuilen kunnen zijn ,mooie doelen kunnen stellen en bijzondere inzichten mogen ervaren. Handvatten waar ik mee verder kan. Daarnaast heerlijk mogen genieten van fijne ontspanningsmassage. Bedankt Marjan een mooie stap in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ilse (vrijdag, 19 maart 2021 11:23)

Mooi om op de nieuwe plek een fijne ont-moeting te hebben met Marjan en een heerlijke massage te mogen ontvangen. Alle elementen komen tezamen in de Herberg voor een moment van rust en ontspanning.Ik kijk uit naar de volgende ont-moetingen!

Victoria (vrijdag, 19 maart 2021 10:50)

Al een aantal keer coaching gehad van Marjan en al super veel geleerd over mezelf en bepaalde patronen die ik zelf niet kon verbreken.
    Hele fijne en ontspannen sfeer.
    Zeer tevreden!

Melanie (donderdag, 18 maart 2021 18:24)

Ik ben geweest voor de massage, het was gewoon heerlijk.
    Mooie rustgevende ruimte en alles netjes geregeld.
    Je word goed op je gemak gesteld voor dat de massage begint.
    Ondanks alle maatregelen die er zijn kan je heerlijk ontspannen.

Sjoukje Klaassens (vrijdag, 16 oktober 2020 16:45)

Afgelopen vrijdag heb ik bij Marianne deelgenomen aan 2 workshops, de alleen-maar-advies-methode en coachen vanuit kernwaarden. Ik heb van beide workshops genoten. Het was heel inspirerend. Ik heb leuke en mooie ideeën opgedaan. Marianne bedankt voor de mooie dag.

Annoeska (donderdag, 16 juli 2020 17:31)

De Herberg is een fijne en gezellige plek om elkaar te ont-moeten. Marjan kan goed naar je luisteren en zij zet zeg maar de deur op een kier voor jou. Zij geeft jou de ruimte om jezelf te zijn. De meditatie avonden zijn fijn en sluiten wij af met een kopje thee. En wat zo leuk is dat je na afloop een inspiratiekaartje kunt pakken en mee mag nemen.

Nicoline nieswaag (donderdag, 11 juni 2020 10:39)

11-6-2020
    Zondagavond Meditatie.Herberg Heemskerk.
    Wat een verrijking!Ontspanning,rust,leuke groep,en na afloop een heerlijk kopje thee.Ik zou het beslist niet meer willen missen.En Marjan is een geweldige lieve coach.
    Dank je wel marjan.

mirjam (donderdag, 06 februari 2020 15:24)

ik vond de berg en het meer heel fijn om te doen en aan het einde van de training een moodboard makn geweldig leuk om te doen marjan :DANK JE WEL

Mirjam Landma (maandag, 27 januari 2020 19:59)

Ik heb bij Marjan de cursus mindfulness gevolgd. Echt een aanrader, me time en tools om vooruit te komen en met dingen aan de slag te gaan. Fijne praktijk, heel sfeervol en Marjan is een topper!!

Tini Wester (maandag, 10 juni 2019 13:37)

Marjan is een Super coach, die feilloos aanvoelt wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Bij de Training; Van Moeten naar Willen geeft zij jou de Sleutel , om bij de volgende Stap te komen.
    Inmiddels ben ik al Tien stappen verder. Dankjewel Xx

Sas Zomer-van Wonderen (donderdag, 06 juni 2019 18:49)

Om de week ga ik samen met me Buuffie naar mindfulness bij Marjan.
    Ik had geen idee wat het precies inhield dus ging er blanco in.
    Maar Oooh wat was dit leuk even me time nix moeten gewoon gezellig en tergelijke tijd handvatten krijgen om met bepaalde ik moet! dingen in me hoofd om te gaan ze te laten varen.
    Marjan is ook super relax en geeft goeie tips ook voor thuis.
    Dank je wel Marjan en tot maandagavond ❣�

Sandra Hillebrand (maandag, 07 januari 2019 17:36)

Wat een leuke yoga avonturen heeft Marjan verzorgd in de bibliotheek in Beverwijk! Met als uitgangspunt het verhaal in een boek heeft ze allerlei oefeningen gedaan met de kinderen. Aansluitend een inhoudelijk bijpassende creatieve verwerkingsopdracht. Heel goed verzorgd en een hele fijne sfeer. Dankjewel!

Ageeth Ettema (vrijdag, 30 november 2018 18:13)

Marjan is ook een supercoach voor coaches. Als ik haar een intervisie vraag voorleg weet ze feilloos te benoemen wat ik nog niet helemaal helder had en geeft ze me waardevolle adviezen over hoe een bepaalde case te benaderen. Bovendien is ze een echte held :-) Ze kwam helemaal met de e-bike van Heemskerk naar Amsterdam (en weer terug). En dat eind november! Dank Marjan voor de waardevolle dag!

Peter de Groot (zondag, 22 juli 2018 22:34)

Marjan heeft de gave om de juiste vragen te stellen en kan vervolgens enorm goed luisteren, zodat jezelf veel meer informatie krijgt over de zaken waar je onbewust mee bezig bent. Vanuit een situatie van respect en vertrouwen krijg je duidelijk en helder wat op dat moment belangrijk is, zodat je je daar op kunt richten, vaak met een nieuwe insteek of op een andere manier. Werkt enorm doeltreffend en effectief!

Edith Hogeweg (vrijdag, 13 juli 2018 16:33)

Marjan van ‘Herberg Heemskerk’ heeft me absoluut vooruit geholpen. De sfeer was licht, gezellig eigenlijk, desondanks waren haar vragen zeer treffend. Op een gegeven moment ging ze tekenend mijn vragen en antwoorden in beeld brengen. Ik kijk nog bijna elke dag naar de foto die ik daarvan gemaakt heb. Voor mij een fijn anker.