Commentaren: 6

Tini Wester (maandag, 10 juni 2019 13:37)

Marjan is een Super coach, die feilloos aanvoelt wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Bij de Training; Van Moeten naar Willen geeft zij jou de Sleutel , om bij de volgende Stap te komen.
    Inmiddels ben ik al Tien stappen verder. Dankjewel Xx

Sas Zomer-van Wonderen (donderdag, 06 juni 2019 18:49)

Om de week ga ik samen met me Buuffie naar mindfulness bij Marjan.
    Ik had geen idee wat het precies inhield dus ging er blanco in.
    Maar Oooh wat was dit leuk even me time nix moeten gewoon gezellig en tergelijke tijd handvatten krijgen om met bepaalde ik moet! dingen in me hoofd om te gaan ze te laten varen.
    Marjan is ook super relax en geeft goeie tips ook voor thuis.
    Dank je wel Marjan en tot maandagavond ❣�

Sandra Hillebrand (maandag, 07 januari 2019 17:36)

Wat een leuke yoga avonturen heeft Marjan verzorgd in de bibliotheek in Beverwijk! Met als uitgangspunt het verhaal in een boek heeft ze allerlei oefeningen gedaan met de kinderen. Aansluitend een inhoudelijk bijpassende creatieve verwerkingsopdracht. Heel goed verzorgd en een hele fijne sfeer. Dankjewel!

Ageeth Ettema (vrijdag, 30 november 2018 18:13)

Marjan is ook een supercoach voor coaches. Als ik haar een intervisie vraag voorleg weet ze feilloos te benoemen wat ik nog niet helemaal helder had en geeft ze me waardevolle adviezen over hoe een bepaalde case te benaderen. Bovendien is ze een echte held :-) Ze kwam helemaal met de e-bike van Heemskerk naar Amsterdam (en weer terug). En dat eind november! Dank Marjan voor de waardevolle dag!

Peter de Groot (zondag, 22 juli 2018 22:34)

Marjan heeft de gave om de juiste vragen te stellen en kan vervolgens enorm goed luisteren, zodat jezelf veel meer informatie krijgt over de zaken waar je onbewust mee bezig bent. Vanuit een situatie van respect en vertrouwen krijg je duidelijk en helder wat op dat moment belangrijk is, zodat je je daar op kunt richten, vaak met een nieuwe insteek of op een andere manier. Werkt enorm doeltreffend en effectief!

Edith Hogeweg (vrijdag, 13 juli 2018 16:33)

Marjan van ‘Herberg Heemskerk’ heeft me absoluut vooruit geholpen. De sfeer was licht, gezellig eigenlijk, desondanks waren haar vragen zeer treffend. Op een gegeven moment ging ze tekenend mijn vragen en antwoorden in beeld brengen. Ik kijk nog bijna elke dag naar de foto die ik daarvan gemaakt heb. Voor mij een fijn anker.