Commentaren: 4

Sandra Hillebrand (maandag, 07 januari 2019 17:36)

Wat een leuke yoga avonturen heeft Marjan verzorgd in de bibliotheek in Beverwijk! Met als uitgangspunt het verhaal in een boek heeft ze allerlei oefeningen gedaan met de kinderen. Aansluitend een inhoudelijk bijpassende creatieve verwerkingsopdracht. Heel goed verzorgd en een hele fijne sfeer. Dankjewel!

Ageeth Ettema (vrijdag, 30 november 2018 18:13)

Marjan is ook een supercoach voor coaches. Als ik haar een intervisie vraag voorleg weet ze feilloos te benoemen wat ik nog niet helemaal helder had en geeft ze me waardevolle adviezen over hoe een bepaalde case te benaderen. Bovendien is ze een echte held :-) Ze kwam helemaal met de e-bike van Heemskerk naar Amsterdam (en weer terug). En dat eind november! Dank Marjan voor de waardevolle dag!

Peter de Groot (zondag, 22 juli 2018 22:34)

Marjan heeft de gave om de juiste vragen te stellen en kan vervolgens enorm goed luisteren, zodat jezelf veel meer informatie krijgt over de zaken waar je onbewust mee bezig bent. Vanuit een situatie van respect en vertrouwen krijg je duidelijk en helder wat op dat moment belangrijk is, zodat je je daar op kunt richten, vaak met een nieuwe insteek of op een andere manier. Werkt enorm doeltreffend en effectief!

Edith Hogeweg (vrijdag, 13 juli 2018 16:33)

Marjan van ‘Herberg Heemskerk’ heeft me absoluut vooruit geholpen. De sfeer was licht, gezellig eigenlijk, desondanks waren haar vragen zeer treffend. Op een gegeven moment ging ze tekenend mijn vragen en antwoorden in beeld brengen. Ik kijk nog bijna elke dag naar de foto die ik daarvan gemaakt heb. Voor mij een fijn anker.