Aanraking

jij staat centraal

Een uur waarin jij helemaal niets moet!

Aanraking is een natuurlijk en effectief middel: het helpt tegen stress, bevordert ontspanning (zowel lichamelijk als mentaal), kan verlichting geven bij pijn en geeft nieuwe energie.

Bovenal; je zorgt voor jezelf. Je staat jezelf toe om tijd voor jezelf te nemen. En van de rust, aandacht en warmte te genieten. 

 

Wie zich gestrest voelt of piekert, kan zich verliezen in de wereld om zich heen. 

Aanraking brengt je terug bij je eigen grenzen. Ik help je weer tot jezelf te komen door middel van de ontspanningsmassage of sessie zachte aanraking. Het bewust voelen van aandacht en goede zorg voor jou is troostend en weldadig. 

Ontspanningsmassage

Een massage helpt lichamelijk en mentaal te ontspannen. Spanning wordt weggenomen en strammigheden worden soepel. Alles lijkt weer te stromen. Wat blokkeerde komt weer in beweging. Daarnaast ervaar je warmte. Letterlijk, doordat de massageolie een verwarmend laagje om je huid geeft. En ook door de warme handen die voor jou zorgen.  

Zachte aanraking

Ken je de mindfulness bodyscan oefening? Waarbij je in gedachten alle plekjes in je lichaam langsgaat, er aandacht geeft en ontspanning naartoe brengt? De sessie zachte aanraking is  bodyscan in 3 D. Met mijn handen breng ik  extra dimensies aan. Door de druk en warmte van mijn handen lukt het jou nog beter om je lichaam alle aandacht te geven die het verdient. 

Deze vorm van aanraking vindt plaats op de massagetafel, met kleding aan, onder een heerlijk zacht en warm dekentje.