Training Ont-moeten

Moe van het moeten

Ben jij ook zo moe van het moeten? Door het rennen en vliegen voor iedereen om je heen. Of door je eigen stemmetje in je hoofd wat maar loopt te vitten op jou? Het schuldgevoel als je toch een momentje pauze neemt....

Je klaagt niet, want iedereen heeft het druk. Maar ondertussen merk je dat jouw veerkracht aardig opraakt, je lijf zeer doet, je chaos in je hoofd hebt ...en dat je eigenlijk gewoon op vakantie (van liefst 6 maanden) MOET... 

 

Resultaat

Je ervaart in verschillende werkvormen wat moeten én ont-moeten met jou doen. We gaan samen uitwisselen, denken en doen. Interactief aan de slag in een groepje van maximaal 6 deelnemers.

                        Tijdens de training ga jij              Van moeten naar willen.

                                                                                      Van wetten naar waarden.

                                                                                      Van dwingend naar eigen vrije keus. 

Na de training ben jij in staat om beslissingen en actie te nemen vanuit wie jij van diepste bent, vanuit jouw intenties voor jouw leven.  

Belang van ont-moeten

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel, je drive, doorzettingsvermogen en je aanpak- mentaliteit brengen jou veel. Je krijgt veel gedaan. Je houdt veel balletjes in de lucht, iedereen kan op jou rekenen en niets is jou te veel. De vraag alleen is of "moeten" en de stress die dat kan opleveren jouw gezondheid op langere termijn goed doen.

Wanneer jij beter weet wat belangrijk is voor JOU, kun je beslissen om te leven vanuit jouw eigen waarde(n). Daarmee laat je je leiden door wat jij van diepste wilt. 

Hoe lekker zou dat zijn? Hoe blij wordt je van dat idee? En hoeveel energie zou je dat opleveren? 

 

 

Maak keuzes die goed zijn voor jou. Als je dat MAG doen, zul je versteld staan van wat je allemaal KAN. En hoe makkelijk het daarna is, om ook daadwerkelijk te DOEN wat goed is voor jou. 

 

Tarief

Training met meerdere deelnemers: 75 euro per persoon; startdatum: zie kalender 

Ook mogelijk: individueel 125 euro, op  4 momenten, die jou uitkomen in jouw agenda. 

 

Inclusief doe-bladen map, thee en tussendoortjes.