Zachte aanraking

er wordt voor jou gezorgd

Aanraken en aangeraakt worden, is de basis van menselijk contact, verbinding en communicatie. 

Aanraking is een kernbehoefte en maakt, als het betamelijk gebeurt, dat je je veilig en geborgen voelt.  Dit zorgt voor lichamelijke en mentale ontspanning, wat helend werkt. 

 

Laat je raken op een manier die je ontspant en jou kan laten voelen waar het om gaat.

Daardoor kom je tot jouw authentieke kern. Wanneer je dat bereikt weet je (weer) wie je bent en wat jouw intenties in jouw leven zijn.  

 


Resultaat

Je hoofd komt tot rust en je gaat weer voelen in je lichaam. Je ervaart dat je de controle los kunt laten en je open kan stellen, voor wat jij zelf ten diepste wilt. Je laat los, wat jou niet meer dient en je opent je.

Zodra je geopend bent, ben je ook in staat om op te schonen en (ontspanning) te ontvangen. Dit geeft meer ruimte aan je eigen gevoel, intenties en vrije wil. Daardoor kun je keuzes maken die goed zijn voor jou...en daarvan genieten, zonder schuldgevoel.

Je leven verandert op een positieve manier. Zo ontstaat ruimte voor JOU. 

 

Wat bied ik je

Ik werk als practitioner van de Being Authentic methode.

Eenvoudig, doeltreffend en uniek. 

Je ligt gekleed op de massagetafel, onder een lekker dekentje. 

Door middel van 19 aanrakingen, aan de voor-en achterkant van je lichaam, ondersteun ik jou in het toestaan van diepe ontspanning.  Elk van de aanrakingen duurt meerdere minuten, wat maakt dat je de lichamelijke en mentale ontspanning goed kunt ervaren. 

Foto genomen tijdens de training.

Het tarief voor de Zachte Aanraking is 45 euro.

Vrienden-5je: ontvang 5 euro korting op je volgende afspraak, bij direct inplannen.