Stadsverlichting- meditatie

Wat is stadsverlichting?

Elke tweede zondag van de maand wordt in 1032 huiskamers in Nederland en België gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur. Zo ook bij Herberg Heemskerk.

 

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn er minder verkeersongevallen.

 

Voor een betere wereld hoef je de straat niet op om actie te voeren. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving. 

Hoe werkt het?

Tijdens de huiskamerbijeenkomsten komen mensen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen.

 Je kunt je aanmelden via de site www.stadsverlichting.nu of via onderstaande button. 

Tarief

Deze meditatiebijeenkomst is gratis te bezoeken.