Ontspanningsmassage

jij staat centraal

Een uur waarin jij helemaal niets moet!

Massage is een natuurlijk en effectief middel: het helpt tegen stress, bevordert ontspanning (zowel lichamelijk als mentaal), kan verlichting geven bij pijn en geeft nieuwe energie.

Bovenal  is het een mooie vorm van -voor jezelf zorgen- waarbij je jezelf toestaat om een moment voor jezelf te nemen en van de aandacht en warmte te genieten. 

 

Tijdens de massage geef jij aan wat je nodig hebt, zodat je optimaal het moment van nu kunt ervaren. Het bewust voelen van de aandacht en goede zorg voor jou, is troostend en weldadig.

Resultaat

Een massage helpt lichamelijk en mentaal te ontspannen. Spanning wordt weggenomen en strammigheden worden soepel. Alles lijkt weer door te stromen. Wat blokkeerde komt weer in beweging. Zelfs opgekropte emoties kunnen weer los komen. 

Tijdens en na de ontspanningsmassage ervaar je een vredig en rustig gevoel. Je komt weer tot je eigen kern. Dat maakt dat je ook na de massage beter voelt en weet, waar jij behoefte aan hebt. 

Daarnaast ervaar je warmte. Letterlijk, doordat de massageolie een verwarmend laagje om de huid geeft. En door de warme handen die voor jou zorgen.  

wat bied ik je

Mijn handen, aandacht en massageolie....een uur voor jezelf op de massagetafel. Masseren is méér dan een "technische" bewerking van de huid, spieren en bindweefsel. Aanraken met aandacht en warmte is net zo belangrijk.

Aanraking brengt je terug bij je eigen grenzen. Wie zich gestrest voelt of zich zorgen maakt, kan zich verliezen in de wereld om zich heen.  Ik help je  door middel van de ontspanningsmassage om weer tot jezelf te komen.   

 

Het tarief voor de ontspanningsmassage is 45 euro.

Maak  in de maanden april en mei gebruik van de voorjaarskorting van 10 euro.