Kosteloos ontdek-gesprek

Wij gaan samen in gesprek,  zo'n  één tot anderhalf  uur. Ik maak zichtbaar voor jou, van welke negatieve dingen je af wilt en welke positieve dingen je wilt bereiken.

Ik help je op weg op jouw persoonlijke groeipad.

 

Het ontdekgesprek is  een op-zich-staande ontmoeting;

je wordt gemotiveerd om je eigen richting in te slaan en je eigen eerste stappen te zetten. 

Ik bied je dit startpunt (ter waarde van 75 euro) vrijblijvend aan. Wat jij investeert is tijd....en aandacht voor jezelf en je toekomstige richting. 

Kenmerken van het ontdek-gesprek

Het helpt je een opname te maken van je huidige levenssituatie, als een foto. Ik help je er naar te kijken en jouw foto met steeds meer details in te vullen. Je wordt je bewust van waar je staat in het leven.

 

Het gaat uit van Dancing in the moment, wat inhoudt dat we bespreken wat jou op dit moment het meest raakt, welke behoeften je hebt, waar je van droomt.

 

Je krijgt inzicht in beperkende factoren in en buiten jou, die je tot nu toe geremd hebben in het bereiken van de door jou gewenste situatie; het leven wat je eigenlijk wilt. Je krijgt een idee wat jij wel nodig hebt om jouw wensen te realiseren.

We werken met Bodymind: verstand en gevoel krijgen beide de ruimte om te vertellen, wie jij in de kern bent en met welke intenties jij je groeipad richting wilt geven. Je krijgt een ontmoeting met je innerlijke zelf, waardoor je jezelf (her)ontdekt. 

 

Je voelt, hoe het zou zijn, wanneer het je lukt, jouw beweging van huidige naar gewenste situatie te maken, zodat je helemaal tot bloei komt, op de manier die jij wilt.